Skip to content
Keramik kursus børn 10-14 år | FOF Københavns Omegn

Keramik kursus 9-14 år

Keramik kursus 9-14 år

Lær at skabe smukke og spændende keramiske genstande på et sjovt og lærerigt keramikhold for unge mellem 9 og 14 år. Er du klar til at udforske din kreativitet og vil du skabe smukke keramiske genstande med dine hænder? Har du allerede har nogle ideer, som du ikke kan vente med at udforme? Eller har du brug for lidt inspiration?

Så er dette sjove og lærerige keramikhold lige noget for dig. I keramikværkstedet hos Lena vil du lære forskellige håndformnings- og dekorationsteknikker og opleve glæden ved at arbejde med ler. Du kan lave skulpturer, brugsgenstande (kopper, skåle, vaser etc.) eller smykker i keramik. Her er en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor alle er velkommen uanset niveau. Her har du mulighed for at møde nye venner og havde det sjovt med andre kreative og keramikglade unge. Tilmeld dig og lad os sammen skabe noget sjovt og smukt.

Kurset er i Lenas keramikværksted på: Marielundvej 32B, 2. sal, 2730 Herlev. Der er parkering ude foran, 10 min fra Herlev st. og busstoppested tæt på (Bus 161, 155 og 300S til Mileparken (Marielundvej).

Du skal selv medbringe et forklæde, og tag noget behageligt tøj på, som godt må blive beskidt. Der vil være kakao og te, som er inkluderet i prisen.