Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Akvarel begynder | A. Falk-Jensen | FOF Københavns Omegn

Akvarel - begynder

Vi skal udforske de forskellige teknikker som vådt i vådt, vådt på tørt, lavering, dybde og meget mere. Vi vil fordybe os i den enkelte opgave dagen byder, hvor det er din egen fortolkning af motivet der tæller, hvad ser du, hvordan oplever du det og hvordan får du det formidlet via dit maleri. Vi skal arbejde med farver, lys og skygge, forskellige effekter, materialer, skitser, perspektiv og teknikker. Når det så er sagt så gælder det om at have det sjovt, når vi maler, for det er ikke kedeligt at male med akvarel. Den er levende, uforudsigelig og bestemt en udfordring på den kreative og kunstneriske udvikling. Det kræver ikke nogen forudsætninger at lære male med akvarel kun en masse tålmodighed og vilje.
Der må forventes udgifter til materialer, underviser Annisette har forhandlet en pris ca. 795.- på en startpakke som du har mulighed for at købe til. Der er ingen krav om valg af materialer men udelukkende anbefalinger. Det bliver sendt en materialeliste ud inden start.

Information

  • Dato 23.10.2023-20.11.2023
  • Adresse Taastrup Medborgerhus
    Taastrup Hovedgade 71
    2630 Taastrup
  • Lokale Værelse 1
  • Bemærkninger Der må påregnes udgifter til materialer, underviser Annisette har fohandlet en pris ca.795.- på en startpakke som bliver udsendt før start sammen med en materialeliste. Der er ingen krav om valg af materialer men udelukkende anbefalinger.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 23.10.2023 17:00-19:35 Borgerskolen Annisette Falk-Jensen
2 Mandag 30.10.2023 17:00-19:35 Borgerskolen Annisette Falk-Jensen
3 Mandag 06.11.2023 17:00-19:35 Borgerskolen Annisette Falk-Jensen
Se alle Se færre
Annisette Falk-Jensen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Annisette Falk-Jensen

Annisette er selvlært kunstner, som arbejder med følelserne og sanserne. Når hun maler, stræber hun efter at give nuancerne mere udstråling, kraft og personlig karakter. Hun har ligeledes en brændende entusiasme for et stemningsfuldt og harmonisk maleri. Stilarten er inspireret af impressionismen - og ligeledes impressionisternes stræben efter at omsætte visuelle udtryk i malerierne.