Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Akvarel | FOF Københavns Omegn

Akvarel - øvede

Kurset er for dig der allerede har gennemgået et kursus i akvarel og er fortrolig med de grundlæggende teknikker og materialer. Her skal vi bygge videre på akvarelmaleriets grundteknikker med fast tema, demonstration. Vi gennemgår og tilrettelægger fremgangsmåden dvs. farvevalg, teknik, fokuspunkt, kontrast hver gang inden vi går i gang med akvarellen. Kursisterne bliver udfordret i at udtrykke sig med pensler og farverne. Akvarellens magi blomstre og mulighederne bliver større og flere for den enkelte kursist.

Underviseren maler for og vejleder individuelt under arbejdet, alt efter den enkelte kursists behov - også løbende om yderligere indkøb af bedre materialer. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 30.09.2023 11:00-15:25 Kilden Annisette Falk-Jensen
2 Lørdag 14.10.2023 11:00-15:25 Kilden Annisette Falk-Jensen
3 Lørdag 04.11.2023 11:00-15:25 Kilden Annisette Falk-Jensen
Se alle Se færre
Annisette Falk-Jensen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Annisette Falk-Jensen

Annisette er selvlært kunstner, som arbejder med følelserne og sanserne. Når hun maler, stræber hun efter at give nuancerne mere udstråling, kraft og personlig karakter. Hun har ligeledes en brændende entusiasme for et stemningsfuldt og harmonisk maleri. Stilarten er inspireret af impressionismen - og ligeledes impressionisternes stræben efter at omsætte visuelle udtryk i malerierne.