Skip to content
Skovly højskole | FOF Københavns Omegn

Akvarelmaling på højskole

Ude på landet omgivet af smuk natur og med fantastisk forplejning, fordyber vi os denne uge i akvarellernes forunderlige verden. Samspillet mellem lys, vand, pigment og teknik tager os ud på en rejse fyldt med overraskelse og glæde.

Vi har dejlige arbejdsrum at være i, og når vejret tillader det, kan vi finde motiver i de smukke omgivelser. Et gennemgående tema vil være at arbejde med skitser og omsætte dem til personlige udtryk. 

Hver formiddag og eftermiddag vil der være gennemgang af teknik og motiv. Vi skal udforske temaer såsom landskaber, vandspejlinger, blomster m.m.

Foruden de fælles oplæg med tips og tricks til akvarelmaleri, lægger vi meget vægt på personlig vejledning, ligesom vi vil have fælles gennemgang af vores malerier fra tid til anden. 

*Tillæg for enkeltværelse: kr. 500,-
Underviser og inspirator for denne uge er billedkunstner Anette Martinussen. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 03.07.2023 09:00-10:40 Skovly / Buresø Anette Martinussen
2 Tirsdag 04.07.2023 09:00-10:40 Skovly / Buresø Anette Martinussen
3 Onsdag 05.07.2023 09:00-10:40 Skovly / Buresø Anette Martinussen
Se alle Se færre
Anette Martinussen
Underviser

Anette Martinussen

Anette Martinussen er udøvende billedkunstner og arbejder med akryl- og akvarelmaleri. Hun afholder kurser i begge dele, udstiller sin egen kunst og holder foredrag med speciale i billedanalyse.

Baggrund og uddannelse: 
Uddannet Tekstilkunstner fra Kolding Kunsthåndværkerskole
Glyptotekets tegneskole
Diplomeksamen i Pædagogik og Billedkunst fra Danmarks Pædagogiske Universitet
BA i Kunsthistorie fra KU+ mange kortere kurser hos andre billedkunstnere 

Hun har gennem mere end 20 år undervist hos FOF i både akryl- og akvarelmaling. Det er både lange kurser, der løber over en hel vinter, mange weekendkurser og foredrag i Kunsthistorie. Selv udtaler hun: "Jeg er vild med at undervise. Det at være sammen med, være inspirator, opleve deltagernes blomstrende kreativitet  og glæde ved at skabe er en gave for mig".