Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Tegning og akvarelmaling | FOF Københavns Omegn

Tegning og akvarelmaling

Dette kursus kombinerer vi akvarel og tegning.

Vand, penselstrøg og klare farver – velkommen til dig der elsker akvarel og gerne vil lære nogle både nye og klassiske teknikker i akvarel. For alle niveauer - nye som letøvede, lær om farveteori at skabe dybde og kontrast og bruge papirets hvide flader til lys. Du skal male efter iagttagelse, opstilling, portræt og fotos, samt kigger på de store akvarelmestre og får gode ideer.

Du skal lære at tegne så det ligner, få dybde i tegningen med perspektiv, lys og skygge. Lær om proportioner, skravering, valør og gråtoneskala, alle de klassiske metoder der får en tegning til at ligne mere eller mindre det du ser. Du tegner efter opstillinger af alle slags, evt. hinanden og hvis vejret tillader det, tegner vi også naturen og det der omgiver os.

Undervisningen foregår både gennem fælles øvelser og individuel vejledning og der er masser af plads til at prøve sig frem og eksperimentere.

Medbring selv materialer. Der udsendes en materialeliste inden start.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 22.09.2023 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Astrid Mette Tejdell Raba
2 Fredag 29.09.2023 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Astrid Mette Tejdell Raba
3 Fredag 06.10.2023 10:00-12:35 Glostrup Medborgerhus Astrid Mette Tejdell Raba
Se alle Se færre

Astrid Mette Tejdell Raba