Skip to content
Tegneserie workshop | FOF Københavns Omegn

Tegneserie - workshop

Går du rundt med en drøm om at lave en tegneserie? Og kunne du tænke dig at lave din egen tegneserie eller grafiske fortælling?

Tegneserier er fantastiske til at formidle historier. Kombinationen af billede og tekst giver uendelige muligheder for poetiske, smukke og anderledes historier. Igennem både humor og alvor kan man udtrykke sig personligt. Man kan bearbejde fakta, formidle information eller bruge humor og lave satire. Du vil lære processen med at producere en tegneserie fra start til slut. Du vil få værktøjer til at arbejde med historie og karakterudvikling. Underviser Giuliana vil inspirere og gennemgå forskellige tegneserieteknikker og metoder. Du arbejder med din egen stil og stemme til at skabe fortællinger ud fra stikord. Her møder du andre som er interesserede i at udtrykke dig igennem billeder og tekst.

Medbring papir, blyant, tusch, maling, tegneplade, eller hvis du foretrækker andre tegneværktøjer som iPad eller smartphone.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 06.10.2023 17:00-19:35 Taastrup Medborgerhus Giuliana Irina Holm
2 Lørdag 07.10.2023 11:00-15:25 Taastrup Medborgerhus Giuliana Irina Holm
3 Søndag 08.10.2023 11:00-15:25 Taastrup Medborgerhus Giuliana Irina Holm
Giulliana Irina Holm | FOF Københavns Omegn
Underviser

Giuliana Irina Holm

Giuliana Holm er fra Padua, Norditalien. I sit hjemland har hun en uddannelse fra Statens Kunstskole og Statens Kunstakademi. I Danmark er hun uddannet som Cand. Mag. i film- og medievidenskab med sidefag i italiensk på Københavns Universitet. Hun har en erhvervs-pædagogisk læreruddannelse og har stor erfaring med undervisning af unge såvel som voksne. Giuliana besidder stærke visuelle kompetencer der gøre hende i stand til at skræddersy undervisning efter deltagernes behov.