Skip to content
Handywoman kursus | FOF Københavns Omegn

Handywoman DIY kursus

Handywoman DIY kursus

GDS for kvinder, bliv certificeret Handywoman


Det er ved at være tid til at kvinderne tager egen boremaskine i hånden, og på kurset “Bliv certificeret Handywoman” bliver der rig mulighed for at teste alt det værktøj der hører sig til en basis-værktøjskasse.

 

Ikke nok med at værktøjet afprøves og giver jer en fortrolighed om brugen, så vil I i løbet af kurset lære de mest basale gør-det-selv opgaver i hjemmet. Jeg vil desuden lære jer lidt om valg af skruer, plugs, bits, bor osv. Og I kan stille alle de “dumme” spørgsmål I skulle have.

 

Det bliver ikke et kursus med stillesiddende kaffedrikning, da I bl.a. skal:

 • Hænge hylder og knagerækker op

 • Skifte et dryppende blandingsbatteri til Grohe QuickFix armatur

 • Montere lamper i lampeudtag

 •  andre brugbare opgaver

  Så tilmeld endelig dig selv, din veninde, søster, mor eller hende med 10 tommelfingre. Alle får selvfølgelig et flot, pink certifikat med hjem.

  Prisen er inkl. materialer, certifikat og ”Bobler & snacks”. Desuden modtager du efter endt kursus rabatkode på 15% til køb i Handywomanshoppen.

   

  Er børn velkomne?

  Ja, hvis eneste mulighed for at deltage er, at du kan tage dit barn med. Dog forventes det at barnet kan ”underholde” sig selv med Ipad eller lign.

  Babyer er selvfølgelig slet ingen hindring, og der opfordres også til at f.eks. mødregrupper kommer og deltager på dagholdet.

   

  NB! Hvis du tager et barn med så oplys det venligst ved tilmelding.