Lær at lave en spektakulær talkage til din næste fest, der vil imponere dine gæster!
Velkommen til vores workshop, hvor vi vil udforske kunsten at lave en talkage, der er både visuelt imponerende og lækker på samme tid. Underviseren vil introducere dig til de grundlæggende ingredienser og redskaber, du har brug for til at lave en talkage.
Du vil lære at forberede og bage kagebundene, så de er perfekt bagte og klar til at blive skåret og formet. Du skal lave lækkert fyld og frosting, der vil gøre din talkage uimodståelig. Kagebundene skæres for at opnå det ønskede design. Vi vil vise dig, hvordan du bruger frosting og pynt til at dekorere din talkage og gøre den til en visuel fest for øjnene.
Aldersgruppe: Børn fra 9 år
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Søndag 20.10.2024 | 11:00-16:00 | Parkskolen | Arne Fjellerad |
Arne er 65 år og har hele sit voksenliv haft madlavning som hobby. Oprindeligt er Arne uddannet folkeskolelærer i blandt andet madkundskab/hjemkundskab og har flere gange været censor ved madlavningseksaminer, ligesom han også har undervist i madlavning i flere år. Det vigtigste for Arne er, at måltidet skal været en nydelse - i forhold til smag, duft og udseende; Men det må samtidig gerne være sundt for krop og sjæl. Personligt går han meget op i at sammensætte måltiderne med gode kvalitetsvine, da han finder, at god mad og vin sammen skaber en unik harmoni. Han har afholdt adskillige vinsmagninger såvel som blindsmagninger og åbne smagninger. At lave mad sammen for derefter at nyde den sammen er for Arne den ultimative "fest".