Skip to content
Det arabiske køkken | FOF Københavns Omegn

Det Arabiske køkken

Arabisk madlavning er dybt forankret i arabisk kultur og traditioner. Det arabiske køkken er kendt for sin rige smag og mangfoldighed. Fra krydrede kødretter som shawarma og kebab til lækre mezze, couscous, falafel og baklava, du vil opdage en bred vifte af unikke og velsmagende retter,

Vil du lære at lave autentisk arabisk mad? På dette kursus tager vi på en rejse gennem det arabiske køkken. Underviser Ala El Abbassi har i mange år lavet autentisk arabisk mad. De fleste er opskrifter fra Alas mor, svigermor, mormor og farmor. Opskrifterne er gemt igennem flere generationer. På dette kursus skal du stifte bekendtskab med Alas personlige arabiske køkken. Her skal du tilberede retter fra den hjemmelavede hummus til den klassiske arabiske shawarma. Du skal også prøve kræfter med falafel og krydrede ris-retter. 

Kom med på denne berigende og spændende rejse, der udvider dine kulinariske færdigheder, kulturelle forståelse og lækker mad.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 25.10.2023 17:00-20:30 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Ala El Abbassi
2 Onsdag 01.11.2023 17:00-20:30 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Ala El Abbassi
3 Onsdag 08.11.2023 17:00-20:30 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Ala El Abbassi
Ala El Abbassi | FOF Københavns Omegn
Underviser

Ala El Abbassi

Ala El Abbassi har rødder fra Palæstina og Libanon, men er ofte i Tyrkiet og har altid været inspireret af det tyrkiske køkken. Til daglig underviser hun i et 10. klassescenter, hvor hun bl.a. underviser i en valgfagspakke omhandlende mad og kultur.