Skip to content
Det koreanske køkken | FOF Københavns Omegn

Det koreanske køkken

Det koreanske køkken

Det koreanske køkken kan rigtig mange ting og her får vi tid til at fordybe os i nogle af de gode grundsmage. En af de helt store grundsten i det koreanske køkken er Kimchi, som er fermenteret kinakål. Dette skal vi selvfølgelige arbejde med. Men fermentering bruges på flere måder og her vil vi også runde en bønnespire salat kaldet kongnamul. Vi vil også arbejde med fx lotusrod, som for mange er en ukendt grønsag i Danmark. 

Vi skal også prøve kræfter med koreansk sushi som hedder kimbab og er sammensat på andre måder end den japanske sushi. Vi laver desuden en bimbim bab, som også er en af grundstenene i det koreanske køkken.

Medbring: viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.

Beregn ca. kr. 80,-  pr. gang. pr. person til råvarer, som afregnes direkte med underviser på dagen.