Skip to content
Det tyrkiske køkken | FOF Københavns Omegn

Det tyrkiske køkken

Savner du ferierne i Tyrkiet, hvor du fra madbuffeten kan se og smage ægte tyrkisk mad såsom Borek, manti og tyrkiske lahmacun?

Tyrkisk madlavning er kendt for sin mangfoldighed og omfatter alt fra kebabs og grillretter til delikate mezze (forretter) og lækre søde sager som baklava. Hos Ala El Abassi kan du lære at tilberede de hjemmelavede, autentiske og typiske retter fra Tyrkiet, her får du en smag eller en gensmag af sydens ferier.

Du skal bl.a. både tilberede og smage borek, osteruller, kiser salat og andet. Tag med Ala på denne spændende og berigende rejse i det kulinariske Tyrkiet, hvor samvær, fællesskab og deling af måltider er prioriteret højt. Du kan møde nye mennesker, som du kan dele dine madoplevelser med. Her kan du lade dig inspirere til at eksperimentere og udvikle dine egne madkundskaber.

Råvarer prisen pr. deltager pr. gang er kr. 120,- 
Råvarer prisen for de 2 første gange afregnes på første mødedag, direkte med underviser.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 25.09.2023 17:00-20:30 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Ala El Abbassi
2 Mandag 02.10.2023 17:00-20:30 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Ala El Abbassi
3 Mandag 09.10.2023 17:00-20:30 Gadehaveskolen (Ole Rømer Skol Ala El Abbassi
Ala El Abbassi | FOF Københavns Omegn
Underviser

Ala El Abbassi

Ala El Abbassi har rødder fra Palæstina og Libanon, men er ofte i Tyrkiet og har altid været inspireret af det tyrkiske køkken. Til daglig underviser hun i et 10. klassescenter, hvor hun bl.a. underviser i en valgfagspakke omhandlende mad og kultur.