Skip to content
Fisk og skaldyr | FOF Københavns Omegn

Fisk & skaldyr

Fisk & skaldyr

Fisk opfylder mange af de krav, vi stiller til maden. Kødet er delikat og mørt, og så er det sundt. På dette kursus får du masser af inspiration til retter med fisk og skaldyr og ikke mindst til tilbehøret, så det passer sammen i smag, konsistens og farver.

Vi skal bl.a. lære at se om råvaren er frisk, udskære og filetere fisk, rense skaldyr, tilberedning og tilberedningstider. Du bliver klædt godt på til et perfekt resultat, og du går fra kurset med de grundlæggende teknikker i, hvordan man udnytter hele fisken, samt hvordan du kan bruge forskellige rester til fond, fars og krydring.Vi skal bl.a. lave retter som: 

  • Fiskefond/bisque
  • Fiskedeller / Paella (hverdagsretter med fisk&skaldyr)
  • Fiskeforretter, mellemretter (koldkogning og marinering)
  • Moules mariniéres· Skaldyrsbisque
  • Laks hollandaise (festlige retter)

Vi afslutter med en hyggelig middag. Formål: mit håb er at I vil kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlige retter med fisk og skaldyr. Dette kursus vil også hjælpe jer til at få fisk og skaldyr til at blive en større og nemmere del af hverdagsmaden - og til festlige lejligheder. 

Medbring: Drikkevare, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde. Der bruges for så vidt muligt økologiske råvarer
Prisen er inkl. råvarer.