Vores middagsbord er åbent for alle! Kom alene eller tag din mand, kone, kæreste eller venner med til nogle hyggelige aftener, hvor du vil møde andre madinteresserede.
I køkkenet laver vi mad på en uformel og hyggelig måde. En aften med 3-5 retters menuer, hvor du får indsigt i teknikker, nye spændende opskrifter med et twist, og hvor der er mulighed for input fra deltagere, alt sammen i uformelle omgivelser og med en underviser, som brænder for faget og samtidig forstår at formidle med humor og professionalisme.
Råvarebetaling forud pr. gang kr. 200,00.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Fredag 29.09.2023 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
2 | Fredag 27.10.2023 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
3 | Fredag 24.11.2023 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
4 | Fredag 19.01.2024 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
5 | Fredag 16.02.2024 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
6 | Fredag 15.03.2024 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
7 | Fredag 12.04.2024 | 18:00-22:25 | Vestervangskolen | Line Holt Nielsen |
Se alle Se færre |
Line elsker alt, hvad der har med mad at gøre, og hun er vild med at dele ud af den passion, så hun kan inspirere andre til god mad hver dag. Line har arbejdet med opskriftsudvikling og madkommunikation i 10 år. De seneste 4 år har hun siddet i redaktionen på SPIS BEDRE, Danmarks største madmagasin, og desuden hver uge leveret opskrifter på hverdagsmad og bagværk til SØNDAG, Familie Journal, Ude & Hjemme samt Spis Bedre.
Uddannet cand.scient. i folkesundhed fra Københavns Universitet og journalist fra Journalisthøjskolen.