Skip to content
Japansk mad | FOF Københavns Omegn

Japansk mad

Kom og få en spændende introduktion til det spændende japanske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år med stor begejstring har lavet mad til sig selv og andre både i professionelt og privat regi. Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels store viden om og interesse for asiatisk mad.

Du lærer hvordan ægte Sydøstasiatisk mad laves med de rigtige krydderier og råvarer samt hvordan de forberedes, som i deres oprindelseslande. 

Det klassiske japanske køkken er sundt, æstetisk og velsmagende. Derudover er det karakteristisk, at der arbejdes med tilstedeværelse og dyrkelse af den femte grundsmag, umami. Umami kan populært karakteriseres som ”kødsmag”, men det er også en smag, der kan fremdyrkes i grøntsager med den rette tilberedning. 

På kurset skal vi bl.a. lave:
- Spicy Ramen med hjemmelavet kimchi
- Maki- og nigiri sushi
- Black sushi maki ruller

Prisen er inklusiv råvarer.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 05.11.2023 11:00-16:00 Brøndbyvesterskole Tornehøj, Michael Arvedlund

Michael Arvedlund