Skip to content
Fyldte chokolader | FOF Københavns Omegn

Juttas fyldte chokolader

Med få hjælpemidler lærer Jutta dig at lave fyldte chokolader, så det kan gøres hjemme i dit eget køkken. Her lærer du, hvordan du tempererer din chokolade, så den bliver skinnende og spejlblank og får det rigtige knæk. Du støber selv chokoladen i forme, kommer fyld i og overtrækker med chokolade. På kurset laves der flere typer fyld, som bruges forskelligt. Du får de lækre chokolader og fyld med hjem.

Tempereret chokolade kan bruges til alt fra fyldte chokolader til dekorationer på kager og desserter. Tempereringen af chokolade består i, at chokoladen skal have en bestemt temperatur, når den bruges til overtræk eller dekoration. Den må hverken være for varm eller for kold, hvis man vil opnå den perfekte resultat. Dessertkokken Jutta har mange års erfaring med chokolade. Få alle de bedste tips og tricks, så du kommer sikkert i mål - hver gang. råvareprisen er kr. 180,- pr. person som afregnes direkte med underviser.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 04.12.2023 17:00-20:30 Mølleholmskolen Jutta Pallesgaard
Jutta Pallesgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Jutta Pallesgaard

Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”