Skip to content
Middelhavskøkkenet | FOF Københavns Omegn

Middelhavskøkkenet

Middelhavskøkkenet

Prisen er inkl. råvarer
Middelhavskøkken er mad fra de lande og de madkulturer, der støder op til Middelhavet. Det er lande med masser af solmodne tomater og masser af grønsager og der er adgang til masser af frisk fisk og skaldyr. Middelhavskøkkenet er karakteriseret ved en bred tværkulturel vifte af ingredienser og regionale variationer og traditioner gennem årtusinder. Det er kulturer som i sydfrankrig, Grækenland, Spanien, Italien, Kroatien og Tyrkiet, derudover de græske og spanske øer, samt de Nordafrikanske lande.

Vi skal f.eks.bl.a. lave retter som:
 
•Gaspazho (spansk)
•Paella /spansk)
•Pidé og pizza (tyrkisk og italiensk)
•Tzatzikki (Græsk/tyrkisk)
•Friterede grøntsager (Græsk)
•Souvlaki (Græsk)
•Tabouleh (tunesisk)
•Bouillabaisse (fransk)

Der fokuserer på råvarer og de grundlæggende teknikker. Vi smager på alle de lækre retter og sikre de er krydret og smagt til. Efter kurset vil du kunne fortsætte derhjemme og imponere familie og venner med dejlig hjemmelavet Middelhavsmad. 

Medbring: Drikkevarer, viskestykke, karklud, en god køkkenkniv og forklæde.