Lav dine egne flotte påskeæg og chokolader
På dette kursus lærer du at temperere den mørke chokolade, så den får den helt rigtige glans og det berømte knæk. Vi støber påskeæg og laver fyldte chokolader. Du støber selv chokoladen i forme, kommer fyld i og overtrækker med chokolade. På kurset lavers der flere forskellige typer fyld, som bruges forskelligt. Du får selvfølgelig chokolade og fyld med hjem efterfølgende.
Medbring forklæde, opbevaringsbøtter og viskestykke.
Dato | Tid | Sted | Navn | |
---|---|---|---|---|
1 | Mandag 03.04.2023 | 10:00-12:35 | Mølleholmskolen | Jutta Pallesgaard |
Jutta uddannet bager i 1992 og udannede sig efterfølgende til konditor, hvilket hun blev færdig med i 19 95. ”At undervise har jeg fundet ud af, giver mig rigtig meget. Jeg synes at det spændende at se det færdige produkt, som kursister laver. Mit mål med min undervisning er, at alle efter kurset kan lave det der hjemme.”