Skip to content
Vietnamesisk mad | FOF Københavns Omegn

Vietnamesisk mad

Vietnamesisk mad

Tag med på en rejse igennem det autentiske vietnamesiske køkken med Michael Arvedlund, som i over 30 år med stor begejstring har lavet mad til sig selv og andre både i professionelt og privat regi. Mange års arbejdsophold som biolog i Sydøstasien bl.a. Thailand, Malaysia, Indonesien, Singapore og Japan har med lokale kokkes vejledning dannet basis for Michaels store viden om og interesse for asiatisk mad.

Sammen laver vi de to verdensberømte asiatiske og farvestrålende signaturretter Vietnamesisk pho suppe og Singapore nudler. Singapore nudler er en kinesisk opfindelse. En berømt velsmagende ret med ris vermicelli, karry, grøntsager, røræg og kød, oftest kylling, oksekød, eller svinekød og rejer. Pho er Vietnams nationalret - en supperet bestående af bouillon, risnudler, krydderurter og kød - normalt oksekød - nogle gange kylling. Prisen er inklusiv råvarer.