Skip to content
Glad bevægelse | FOF Københavns Omegn

Glad bevægelse

Kom og dyrk motion, der gør dig glad og fuld af energi. Vi bruger musik og moderne rytmer som grundlag for bevægelse og træning af hele kroppen i en hyggelig og afslappet atmosfære. 
  
Vi starter timen med at opvarme kroppen med konditionskrævende bevægelser. Efterfølgende laver vi øvelser, der styrker og strækker musklerne i ryggen, maven, bækkenbunden, skulder, arme, ben og fødder. Balance- og åndedrætsøvelser vil også være på programmet. Vi afslutter altid med en grundig udstrækning og afspænding. 
  
Alle uanset alder og forudsætninger kan deltage. 
Medbring indendørssko eller gymnastiksko og tøj, som du kan bevæge dig frit i.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 30.08.2024 10:15-11:45 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
2 Fredag 06.09.2024 10:15-11:45 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
3 Fredag 13.09.2024 10:15-11:45 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
Se alle Se færre
Mette Westegaard | FOF Københavns Omegn

Mette Westergaard

Mette Westergaard har en yogauddannelse fra Kreativ Yoga og har igennem tidens løb taget et hav af kurser indenfor yoga og bevægelse. Det er vigtigt for hende, at du oplever glæde ved at bevæge dig og mærke din krop, om det så er, når du strækker, styrker eller mærker at pulsen kommer op. Det er hendes ønske, at undervisningen - udover at give dig en stærk og smidig krop - også opnår en større kropsbevisthed og et mentalt overskud. Hvis du har svært ved nogle af yoga stillingerne eller andre øvelser, kan du regne med, at Mette næsten altid kan finde alternative løsninger, som du kan lave. 

Mette Westergaard har undervist hos FOF siden 2009. Læs evt. mere om Mette på www.livsyoga.dk