Skip to content
Glad bevægelse | FOF Københavns Omegn

Glad bevægelse

Kom og dyrk motion, der gør dig glad og fuld af energi. Vi bruger musik og moderne rytmer som grundlag for bevægelse og træning af hele kroppen i en hyggelig og afslappet atmosfære. 
  
Vi starter timen med at opvarme kroppen med konditionskrævende bevægelser. Efterfølgende laver vi øvelser, der styrker og strækker musklerne i ryggen, maven, bækkenbunden, skulder, arme, ben og fødder. Balance- og åndedrætsøvelser vil også være på programmet. Vi afslutter altid med en grundig udstrækning og afspænding. 
  
Alle uanset alder og forudsætninger kan deltage. 
Medbring indendørssko eller gymnastiksko og tøj, som du kan bevæge dig frit i.

Information

  • Dato 10.09.2024-14.01.2025
  • Adresse Glostrup Medborgerhus
    Ved Brandstationen 1
    2600 Glostrup
  • Lokale Ejby og Hvissinge
  • Bemærkninger På dette hold vægter vi en blid form for bevægelse og afspænding. Vi vil arbejde med koordination, let styrkende øvelser og øvelser, hvor pulsen kommer lidt op. Vi vil hver gang have opmærksomhed på åndedrættet som støtte til bevægelserne, for at skabe nærvær, og til gavn for stressniveauet. Afslutningsvis vil vi lave udstræningsøvelser og en god afspænding. Tag eventuelt et varmt tæppe med til afspændingen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 10.09.2024 10:00-11:15 Glostrup Medborgerhus Hanne Foss
2 Tirsdag 17.09.2024 10:00-11:15 Glostrup Medborgerhus Hanne Foss
3 Tirsdag 24.09.2024 10:00-11:15 Glostrup Medborgerhus Hanne Foss
Se alle Se færre
Underviser

Hanne Foss

Hanne Foss er uddannet inden for Rytmisk MEDAU Gymnastisk, jazzballet, frisk/glad gymnastik. Hun har undervist på både aftenskoler, i idrætsforeninger og seniorklubber og laver hvert år to hele ugekurser på Tisvilde Højskole. Hanne er desuden medlem af seniorudvalget i København Hovedstaden.