Skip to content
Ryghold | FOF Københavns Omegn

Ryghold

Holdet henvender sig til dig, der har smerter fra ryggen, nakken eller andre dele af kroppen, eller som bare gerne vil forebygge gennem træning.

Holdtimen består af opvarmning af hele kroppen, styrke- og stabilitetstræning med fokus på mave- og rygmuskulaturen, samt en relevant afspænding. Den enkelte øvelse vil altid kunne tilpasses kursisten og dennes behov og begrænsninger. 

Der vil blive guidet i kropsholdning og være plads til individuel vejledning i løbet af træningen, og ved særlige ønsker vil det forsøges efterkommet. Desuden kan der vejledes i løfteteknikker og arbejds- og siddestillinger, hvor det findes relevant.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 09.09.2024 18:30-20:00 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
2 Mandag 16.09.2024 18:30-20:00 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
3 Mandag 23.09.2024 18:30-20:00 Glostrup Medborgerhus Mette Westergaard
Se alle Se færre
Mette Westegaard | FOF Københavns Omegn

Mette Westergaard

Mette Westergaard har en yogauddannelse fra Kreativ Yoga og har igennem tidens løb taget et hav af kurser indenfor yoga og bevægelse. Det er vigtigt for hende, at du oplever glæde ved at bevæge dig og mærke din krop, om det så er, når du strækker, styrker eller mærker at pulsen kommer op. Det er hendes ønske, at undervisningen - udover at give dig en stærk og smidig krop - også opnår en større kropsbevisthed og et mentalt overskud. Hvis du har svært ved nogle af yoga stillingerne eller andre øvelser, kan du regne med, at Mette næsten altid kan finde alternative løsninger, som du kan lave. 

Mette Westergaard har undervist hos FOF siden 2009. Læs evt. mere om Mette på www.livsyoga.dk