Skip to content

Yoga for seniorer

Det er aldrig for sent at begynde på yoga. Yoga er for alle, uanset alder.

Vi går blidt til værks og tager hensyn til kroppens kunnen. Vi arbejder hele kroppen igennem med de klassiske yogastillinger. Stillingerne smidiggør, styrker og vedligeholder muskler, led, rygsøjle og knoglerne. Stillingerne indvirker også på indre organer, de endokrine kirtler og nerver. 

Øvelserne løsner op for fysiske og psykiske spændinger og frigiver energi. Endvidere arbejder vi også med åndedræts-, venepumpe- og balance øvelser. Vi afslutter undervisningen med guidet afspænding. 

Mød op i løstsiddende tøj som du kan bevæge dig frit i.

Information

  • Dato 20.08.2024-21.01.2025
  • Adresse Herlev Hallen
    Tvedvangen 198
    2730 Herlev
  • Lokale Lokale 2
  • Bemærkninger Gennem fysiske stillinger og åndedrætsøvelser skaber vi balance mellem krop og sind. Dine muskler og led vil blive styrket, dit kredsløb vil blive bedre, og du vil opnå en større kropsbevidsthed. Vi arbejder både med at styrke nogle muskelgrupper såvel som at udspænde andre. Der lægges vægt på vores kernemuskler herunder særligt at styrke og smidiggøre ryg og rygsøjle. Ligeledes vægtes åndedrættet som et vigtigt redskab til at skabe en større livskvalitet i hverdagen. Hver lektion afsluttes med en afspændning. Alle kan deltage i undervisningen, da den tilpasses den enkeltes niveau.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 20.08.2024 13:40-15:10 Herlev Hallen Camilla Johansen
2 Tirsdag 27.08.2024 13:40-15:10 Herlev Hallen Camilla Johansen
3 Tirsdag 10.09.2024 13:40-15:10 Herlev Hallen Camilla Johansen
Se alle Se færre
Underviser

Camilla Johansen

Camilla Johansen er eksamineret yogalærer hos Dansk Yoga i 2012.  Siden da har hun taget adskillige kurser i forskellige yogaformer, pilates, mindfulness og mm. 
Hun har undervist hos FOF siden 2012.

Camilla lægger vægt på at du oplever glæden ved at bevæge dig og også oplever en øget kropsbevidsthed. Således at du opnår en sund og stærk krop med et smil på læben.
Derudover lægger hun stor vægt på åndedrættet i øvelserne, da det gør en kæmpe forskel for vort velbefindende – ikke blot på yogamåtten, men også i hverdagen. 
Camilla underviser differentieret så alle kan deltage på hver deres niveau.