Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Guitar for begyndere | FOF Københavns Omegn

Ukulele

Har du lyst til at lære at spille ukulele? 

Ukulele er et charmerende lille instrument, som ofte er lettere at gå til end andre strengeinstrumenter. Vi vil sammen på kurset lære at spille vores første akkorder og melodier. 

Cathrine er klassisk guitarist, uddannet ved det kgl. danske musikkonservatorium, Alicante universitet og Hochschule für musik i Rostock. Underviser Cathrine har undervist siden 2015 med nogle pauser imellem pga. studier. Trods sin klassiske uddannelse favner hun bredt i repertoire, og elsker lige såvel rock og pop. 

Hun underviser elever i alle aldre og viser interesse for hver enkelt elev, uanset niveau og erfaring

Fotokopier af noder og eventuelle andre materialeudgifter er ikke inkluderet i prisen.
Medbring egen ukulele (sopran, koncert eller tenor).

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 19.09.2023 19:00-19:45 Torstorpskolen Cathrine Buch
2 Tirsdag 26.09.2023 19:00-19:45 Torstorpskolen Cathrine Buch
3 Tirsdag 03.10.2023 19:00-19:45 Torstorpskolen Cathrine Buch
Se alle Se færre
Cathrine Buch | FOF Københavns Omegn
Underviser

Cathrine Buch

Cathrine er klassisk guitarist, uddannet ved det kgl. danske musikkonservatorium, Alicante universitet og Hochschule für musik i Rostock. 
Cathrine har undervist siden 2015 med nogle pauser imellem pga. studier. Trods sin klassiske uddannelse favner hun bredt i repertoire, og elsker lige såvel rock og pop. Hun underviser elever i alle aldre og viser interesse for hver enkelt elev, uanset niveau og erfaring.