Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Familiekor | FOF Københavns Omegn

Familiekor

Aldersgruppe: børn 5-10 år

Glæd jer til at være med i et sjovt og hyggeligt familiekor for både børn, forældre og bedsteforældre. Hvorfor skal I gå til familiekor?

Fællesskab: Et familiekor kan give familien en mulighed for at tilbringe tid sammen og skabe et fællesskab omkring musik og sang. Det kan også være en måde at møde andre familier og skabe nye venskaber.

Musikalsk uddannelse: Et familiekor kan hjælpe med at udvikle børns musikalske færdigheder og give dem mulighed for at lære nye sange og teknikker. Det kan også hjælpe med at udvikle børns stemme, rytme og gehør.

Sjov og underholdning: At synge sammen kan være en sjov og underholdende aktivitet for hele familien. Det kan også give børnene en positiv oplevelse med musik og sang.

Kreativ udfoldelse: Sang og musik kan give børnene en mulighed for at udtrykke sig kreativt og udvikle deres fantasi og evne til at improvisere.

Stressreduktion: At synge og lave musik kan være en måde at reducere stress og øge trivslen og velvære.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 23.09.2023 11:00-11:45 Kilden Cintia Gomez
2 Lørdag 30.09.2023 11:00-11:45 Kilden Cintia Gomez
3 Lørdag 14.10.2023 11:00-11:45 Kilden Cintia Gomez
Se alle Se færre

Cintia Gomez

Cintia er uddannet pianist, sanger og musiklærer med mere end 7 års undervisningserfaring. Cintia har studeret musikpædagogik for at kunne dele ud af sin passion og kærlighed til musik, og er uddannet i Eurytmi af Dalcroze-metoden, som handler om at undervise i musik gennem bevægelse. Cintia er i øjeblikket ved at uddanne sig til pianist hos Mariana Palacios og Kim Helweg. Hos FOF underviser Cintia i klaver, solosang, Rytmik og familiekoret.