Skip to content
Online Qi gong | FOF Københavns Omegn

ONLINE Aften Qi gong

Qi Gong er blide, meditative bevægelser, stræk og åndedrætsøvelser, der giver større velvære, ro, balance og fleksibilitet. De kan løsne spændinger, styrke muskler, knogler, bindevæv og indre organer, frigøre endorfiner i blodet, ilte kroppens celler og øge din livsenergi. Derfor er Gi Gong god til både at forebygge og lindre stress, depression, ryglidelser, hovedpine og søvnproblemer.

På dette hold lærer du øvelser fra Lohan Hands og WuXing QiGong.

Øvelserne udføres stående og siddende, så de kræver intet udstyr. Pulsen kommer op, men oftest giver øvelserne kun let sved på panden, så det er sjældent nødvendigt med bad bagefter.

Hvordan foregår online undervisning?

Undervisningen foregår via undervisningsplatformen Zoom. Inden kursusstart bedes du downloade programmet/appen til din tablet/computer. Du kan downloade programmet til din computer her eller hente app’en ’ZOOM Cloud Meetings’ i Appstore eller Google Play.  

Du får tilsendt et mødelink samt info i en e-mail forud for undervisningsstart. Når undervisningen skal finde sted, klikker du på mødelinket. Derefter åbner programmet automatisk, og du bliver automatisk sendt direkte til møderummet.


Information

  • Dato 07.04.2021-19.05.2021
  • Adresse Online
  • Bemærkninger De første 5 min bruges til at logge på Zoom, hvor alle siger "goddag" med lyd+billed, hvorefter lyd på alle andre end underviser slås fra, de sidste 5 minutter afrunder vi med evt. spørgsmål og ønsker til næste gang. Læs mere om Mettes Sahl Larsens Qi Gong hold her

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 07.04.2021 19:00-19:45 Online Mette Sahl Larsen
2 Onsdag 14.04.2021 19:00-19:45 Online Mette Sahl Larsen
3 Onsdag 21.04.2021 19:00-19:45 Online Mette Sahl Larsen
Se alle Se færre
Mette Sahl | FOF Københavns Omegn

Mette Sahl Larsen

Mette har arbejdet med litteratur i 20 år som fortæller, underviser og på biblioteker og er uddannet i "Guidet fælleslæsning", "Rituel dans og fortælling" og certificeret Qi Gong instruktør hos "Qi Gong Zen." Hun underviser hos FOF og i Hareskoven i Qi Gong samt i åndedrætsøvelser og meditationer.
I Fælleslæsning guider hun samtalerne om hvordan vi oplever litteraturen i forhold til vores liv. for børnefamilier fortæller hun gode historier, leger og danser med børnene.

I Qi gong lægger hun vægt på at instruere øvelserne, så alle kan være med. Mange af kursisterne oplever at de hurtigt kan lære øvelserne og  integrere nogle af dem i deres hverdag.