Skip to content
Guidet fælleslæsning | FOF Københavns Omegn

Fælleslæsning

Kom med til hyggeligt samvær, hvor du får læst en novelle højt og vær er med i en snak om den. Vi er en lille gruppe, her er ingen forkerte svar, og du bidrager kun, når du har lyst. Du skal ikke læse noget hjemmefra.

Mette har arbejdet med litteratur i 20 år som fortæller, underviser og på biblioteker og er uddannet i "Guidet fælleslæsning". Mette guider samtalerne om, hvordan vi oplever litteraturen i forhold til vores liv. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 07.09.2021 10:30-12:00 Hjortespring Foreningshus Mette Sahl Larsen
2 Tirsdag 14.09.2021 10:30-12:00 Hjortespring Foreningshus Mette Sahl Larsen
3 Tirsdag 21.09.2021 10:30-12:00 Hjortespring Foreningshus Mette Sahl Larsen
Se alle Se færre
Mette Sahl | FOF Københavns Omegn

Mette Sahl Larsen

Mette har arbejdet med litteratur i 20 år som fortæller, underviser og på biblioteker og er uddannet i "Guidet fælleslæsning", "Rituel dans og fortælling" og certificeret Qi Gong instruktør hos "Qi Gong Zen." Hun underviser hos FOF og i Hareskoven i Qi Gong samt i åndedrætsøvelser og meditationer.
I Fælleslæsning guider hun samtalerne om hvordan vi oplever litteraturen i forhold til vores liv. for børnefamilier fortæller hun gode historier, leger og danser med børnene.

I Qi gong lægger hun vægt på at instruere øvelserne, så alle kan være med. Mange af kursisterne oplever at de hurtigt kan lære øvelserne og  integrere nogle af dem i deres hverdag.