Skip to content
Forfatter- og skriveværksted | FOF Københavns Omegn

Forfatter- og skriveværksted

Forfatter- og skriveværksted

Kurset er for dig, der drømmer om at skrive fx noveller, erindringer eller digte eller bare blive bedre til at skrive. Måske er du allerede i gang, måske vil du gerne i gang, men ved ikke helt, hvor du skal begynde og savner inspiration. Måske kunne du bare godt tænke dig at arbejde kreativt med litteratur og sprog sammen med andre.

På dette kursus lærer du en række litterære virkemidler at kende, du får skrevet en masse, får talt om dine egne og andres tekster og får sammen med andre skrivelystne bedre indblik i litteratur og skrivning.

Kurset er for alle, uanset skriveerfaring.

Vi arbejder med forskellige skriveøvelser, der får ordene til at strømme. Vi laver bl.a. øvelser inspireret af automatskrivning, en skriveteknik, der udføres ubevidst. Vi skriver længere tekster i forskellige genrer. Vi arbejder med den samme tekst over flere gange. Vi skal også læse eksisterende litteratur og undersøge, hvordan teksterne arbejder med sprog og litterære virkemidler og lade os inspirere af dem. Vi læser vores tekster højt for hinanden og taler om dem og finder i fællesskab ud af, hvordan de kan blive endnu bedre.

Tidligere deltagere på kurset udtaler bl.a. 
"Kurset har inspireret mig til at fortælle levende og få konstruktiv feedback på egne ideer" / Hanne
"At dele tekster med holdet bliver personligt på en god måde" / Ida
"Fra kort og præcist til frit fortællende og beskrivende" / Allan