Skip to content
Bliv stresskonsulent | FOF Københavns Omegn

Bliv stresskonsulent

Vil du skabe et liv uden stress for dig og din familie? Vil du blive robust, energifuld, smertefri og fuld af positive følelser?

På uddannelsen til stresskonsulent får du nyeste viden og metoder fra stresseksperten Ole Larsen. Du lærer at forebygge og behandle stress, smerter, fordøjelsesproblemer og fobier. Det giver overblik og kontrol over livet.

Uddannelsen er kompetencegivende. Det betyder, at du med efterfølgende kurser i psykisk afbalancering, smerte- og allergibehandling samt mentaltræning kan blive ALFAkinesiolog, der er en RAB-godkendt uddannelse.

Stresskonsulent-uddannelsen henvender sig både til private og sundhedspersonale som f.eks. zoneterapeuter, massører, sygeplejersker, fysioterapeuter og psykologer, der vil give deres klienter en helhedsorienteret og effektiv behandling. Se mere på www.stresskonsulent.dk
Instruktøren Ole Larsen har solgt 37.500 bøger og uddannet 650 stresskonsulenter.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 24.09.2021 19:00-17:00 Mødesalen Ole Larsen
2 Lørdag 25.09.2021 19:00-17:00 Mødesalen Ole Larsen
3 Søndag 26.09.2021 19:00-17:00 Mødesalen Ole Larsen
Se alle Se færre
Ole Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Ole Larsen

Stress- og smerteekspert Ole Larsen har siden 1986 holdt foredrag og kurser om stress og smerter, og har uddannet størstedelen af landets stresskonsulenter. Han deler ud af sin viden om, hvordan din hjerne og krop er afgørende for din stress og dine smerter. Gennem hans viden og metoder er flere tusinde mennesker i Danmark blevet fri for stress og smerter. Foruden sin rolle som underviser og stresskonsulent, er Ole også forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" som er solgt i mere end 33.000 eksemplarer.