Skip to content

Bliv ”stressmaster” og få et succesfuldt liv

Bliv ”stressmaster” og få et succesfuldt liv

På 3 weekender kan du få en uddannelse, hvor du lærer at bringe dig selv og andre fra stress til overskud. Du lærer at forebygge og behandle stress, smerter, fordøjelsesproblemer og fobier. Det sker med de nyeste teorier og en række effektive teknikker, som behandler både krop og hjerne. Du vil lære at fjerne en spændingshovedpine, skuldersmerter, musearm og rygsmerter på en halv time. Det sker med akupressur, massage og stressfrigørelse i hjernen. Du lærer kinesiologisk muskeltestning, som finder fødevarer, du ikke kan tåle, samt årsager til stress og angst.

Stress- og smerteeksperten Ole Larsens har udviklet en metode, så du selv hurtigt kan bringe hjernen på REMstadiet. I den tilstand kan du med din bevidsthed kontrollere underbevidstheden og dermed fjerne stress og angst, som ligger i Hippocampus og Amygdala, der betegnes som krybdyrhjernen.
Med kurset får du bevis på, at du er stresskonsulent, som er en kompetencegivende uddannelse, hvis du er alternativ behandler som f.eks. zoneterapeut. I forbindelse med kurset får du Ole Larsens bøger og instruktionsmanualer. Han har udviklet en godkendt behandlingsmetode, som kaldes ALFAkinesiologi. Med flere kurser kan du blive professionel behandler. 

 

Du finder flere oplysninger på www.stressmaster.dk

Kursets pris er inklusiv materialer.