Skip to content
Slip af med allergi og få mere energi | FOF Københavns Omegn

Slip af med allergi og få mere energi

"Allergiens gåde er løst" kunne også være overskriften. Stresseksperten Ole Larsen demonstrerer den metode, han har opfundet til at fjerne de fleste allergier. 

Efter en pollenbehandling kan den person, der er blevet behandlet, stikke hovedet ned i en pose med frisk pollen, uden at der kommer en reaktion.

Allergi har en psykologisk eller biologisk årsag. Hvis du fjerner årsagen, så forsvinder allergien - så enkelt er det. Ole Larsen beskriver også, hvad du selv kan gøre ved forskellige allergier. Høfeber kan fjernes ved at ændre indeklimaet og glutenallergi kan forsvinde med antiinflammatorisk kost og bekæmpelse af Candida. Når forældre ved det, kan mange børn få det bedre.

Ole Larsen uddanner allergibehandlere i metoden. Se mere på www.allergibehandling.dk

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.09.2021 18:30-21:30 Taastrup Kulturcenter Ole Larsen
Ole Larsen | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Ole Larsen

Stress- og smerteekspert Ole Larsen har siden 1986 holdt foredrag og kurser om stress og smerter, og har uddannet størstedelen af landets stresskonsulenter. Han deler ud af sin viden om, hvordan din hjerne og krop er afgørende for din stress og dine smerter. Gennem hans viden og metoder er flere tusinde mennesker i Danmark blevet fri for stress og smerter. Foruden sin rolle som underviser og stresskonsulent, er Ole også forfatter til bestsellerbogen "Slut med hovedpine, rygsmerter og andre plager" som er solgt i mere end 33.000 eksemplarer.