Skip to content
Styr din stress kursus | FOF Københavns Omegn

Styr din stress - online foredrag v/Ole Larsen

Styr din stress - online foredrag v/Ole Larsen

Hver dag udsættes din hjerne for input, som kan virke negative. Over tid kan det blive for meget, så glasset flyder over, og man rammes af stress. Ønsker du at undgå stress og blive mere robust, så er dette online foredrag relevant for dig.

Stress og smerteeksperten Ole Larsen fortæller om hjernens funktion og hvordan overaktivitet i Amygdala, kan skabe stress i krop og sind.  

Du vil se og høre, hvordan hjernen reagerer på forskellige oplevelser, alt efter om det er positivt eller negativt. Dette hjælper dig til at navigere i hverdagens muligheder, så du kan til- og fravælge det rette for dig og dermed undgå stress. 

Du lærer metoder, som er med til at afstresse hjernen og gøre dig mere modstandsdygtig overfor negative oplevelser og mennesker. 

Over 80.000 mennesker har hørt Ole Larsen live. Flere hundrede har deltaget på hans uddannelse til stresskonsulent og ALFAkinesiolog. De er blevet fri for stress og i tilgift lært at behandle andre for stress, smerter og andre plager. Glæd dig til at få metoder, der kan hjælpe dig til at gå fra stress til overskud. 

Når du har betalt onlineforedraget, vil du på mail få tilsendt en kode til Zoom, hvorfra foredraget sendes på den angivne dato.