Skip to content
Pilatesinspireret træning i vand | Foto Nørh og Sigsgaard Arkitektfirma Torben Linde | FOF Københavns Omegn

Pilatesinspireret vandgymnastik i varmt vand

En unik måde at træne pilatesinspireret gymnastik i varmt vand. 

Da vandet hele tiden skubber til os og udfordrer os, er Pilatesinspireret gymnastik en effektiv måde at træne de små muskelgrupper, der skaber balancen og den gode holdning. Det varme vand skaber grobund til de rolige og kontrollerede bevægelser, som pilates er kendt for og øger derudover vores smidighed.

Vi træner hele kroppen med hjælp fra slanger og håndvægte og bruger pilates grundprincipper til at styrke kroppen og udstrække ømme muskler. Træningen fokuserer på at styrke og stabilisere muskel korsettet, forbedre vores balance, give os en flottere holdning og nedsætte diverse skader på vores krop. 

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensynstagende hold. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 31.08.2023 12:30-13:15 Herlev Hospital Pia Hedegaard Hansen
2 Torsdag 07.09.2023 12:30-13:15 Herlev Hospital Pia Hedegaard Hansen
3 Torsdag 14.09.2023 12:30-13:15 Herlev Hospital Pia Hedegaard Hansen
Se alle Se færre

Pia Hedegaard Hansen

Pia er oprindeligt uddannet pædagog, men har de seneste 9 år arbejdet som underviser på aftenskole. Hun har været frivillig hele sit liv, først med børn og senere voksne. Desuden har hun diverse DGI uddannelser i Senior idræt, KOL-træning, Ryg, bækkenbund, spinning samt en instruktøruddannelse. Dertil har Pia vandgymnastik og handicapundervisning og tog en uddannelse som yogalærer i 2019. Undervisningen har fokus på individuelle behov i det omfang, det kan lade sig gøre.