Skip to content
Træning i varmt vand | FOF Københavns Omegn

Træning i varmt vand

Træning i vand drager fordel af vandets bærende egenskaber og træne både muskler og led på en hensigtsmæssig og skånsom måde. Trænings-formen er ideel for deltagere med problemer i fx ryg, hofter, knæ, led og muskler. Vi laver rolige og kontrollerede bevægelser, og øvelserne tilpasses den enkelte, så skader og over-belastning undgås. Ligesom vi bruger vandmodstanden til at forbedre din kondition. Træningen øger bevægelighed, muskelstyrke, balance, koordinationsevne og kropsbevidsthed. 

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensynstagende hold. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Fredag 08.09.2023 14:30-15:15 Herlev Hospital Helle Elkjær Johannsen
2 Fredag 15.09.2023 14:30-15:15 Herlev Hospital Helle Elkjær Johannsen
3 Fredag 22.09.2023 14:30-15:15 Herlev Hospital Helle Elkjær Johannsen
Se alle Se færre
Helle E. Johansen | FOF Københavns Omegn

Helle Elkjær Johannsen

Helle er uddannet fysioterapeut fra 1995 og har undervist i 25 år. Hun har undervisningserfaring i dans, motionsgymnastik og diverse hensynstagende hold såsom FysioPilates, træning for folk med osteoporose, ryghold, hjertehold, gigthold, træning i maskiner, varmtvandstræning, Pilates i varmt vand, stavgang, motion i naturen, mindfuld bevægelse i naturen og balancehold.

Hun synes, at det er vigtigt, at man som kursist på holdet får en grundig træning ud fra ens behov. At man føler sig hørt og lyttet til. Træningen giver den enkelte kursist større kropsbevidsthed, så man kan handle på kroppens signaler. Derudover mener hun også, at det er vigtigt, at hun er med til at skabe en god hold-dynamik med varme og glæde.