Skip to content
Yoga åndedræt styrke og balance | FOF Københavns Omegn

Yoga - Åndedræt, styrke og balance

Specialundervisning i et roligt tempo med individuel vejledning for deltagere med nedsat bevægelighed.

Vil du gerne i gang efter en længere stressperiode, eller har du smerter i ryg, nakke og skuldre, så er hensyntagende yoga måske noget for dig. Vi vil lave blid yoga, hvor vi arbejder kroppen roligt igennem. Teknikken er de klassiske yogastillinger der retter kroppen ud og modvirker den stivhed, som giver dårlig ryg, hovedpine eller nakkespændinger. Træning af åndedrættet er afgørende for en stærk, blød, smidig krop og en god mental balance. Ved bevidst at bruge åndedrættet i øvelserne, træner du samtidig nærvær og skaber ro både i krop og sind.

Undervisningen tilrettelægges efter deltagernes behov for både hensyn og udfordringer. Vi starter altid med at varme kroppen godt op og slutter med en afspænding.

Bemærk! Da kommunen yder et ekstra tilskud til handicapundervisningen, kræves der en underskrift som dokumentation på, at du er berettiget til at deltage på et hensynstagende hold. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Tirsdag 29.08.2023 10:00-11:30 Herlev Hallen Lotte Bohn Tang
2 Tirsdag 05.09.2023 10:00-11:30 Herlev Hallen Lotte Bohn Tang
3 Tirsdag 12.09.2023 10:00-11:30 Herlev Hallen Lotte Bohn Tang
Se alle Se færre
Underviser

Lotte Bohn Tang

Lotte er en utrolig nærværende underviser, som med en 2-årig yogauddannelse og en lang række kurser i yogaterapi i bagagen, både underviser i yin yoga, børneyoga og vandhold. Hun har desuden specialiseret sig i yoga, som afhjælper stive kroppe, gigt og rygproblemer - det har hun gjort, fordi hun selv har haft problemer med rygsøjlen, og på eget krop har mærket, hvordan smerter og sygemelding påvirker livskvaliteten.