Skip to content
Qi Gong | FOF Københavns Omegn

Qi Gong

Qi Gong er meditative bevægelser, stræk og åndedrætsøvelser, der giver større velvære, ro, balance, klarhed og fleksibilitet. De kan løsne spændinger, styrke muskler, knogler, bindevæv og indre organer, frigøre endorfiner i blodet, ilte kroppens celler og øge din livsenergi.

Qi Gong er derfor god til både at forebygge og lindre stress, depression, ryglidelser, hovedpine og søvnproblemer. På dette hold lærer du øvelser fra Lohan Hands og WuXing QiGong.

Holdet er for alle, begyndere som øvede. Det anbefales at træne i løstsiddende tøj og medbringe vand. 

Se evt. mere på undervisers hjemmeside: www.mettesahl.dk

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.09.2021 17:00-17:45 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Mette Sahl Larsen
2 Onsdag 08.09.2021 17:00-17:45 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Mette Sahl Larsen
3 Onsdag 15.09.2021 17:00-17:45 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Mette Sahl Larsen
Se alle Se færre
Mette Sahl | FOF Københavns Omegn

Mette Sahl Larsen

Mette har arbejdet med litteratur i 20 år som fortæller, underviser og på biblioteker og er uddannet i "Guidet fælleslæsning", "Rituel dans og fortælling" og certificeret Qi Gong instruktør hos "Qi Gong Zen." Hun underviser hos FOF og i Hareskoven i Qi Gong samt i åndedrætsøvelser og meditationer.
I Fælleslæsning guider hun samtalerne om hvordan vi oplever litteraturen i forhold til vores liv. for børnefamilier fortæller hun gode historier, leger og danser med børnene.

I Qi gong lægger hun vægt på at instruere øvelserne, så alle kan være med. Mange af kursisterne oplever at de hurtigt kan lære øvelserne og  integrere nogle af dem i deres hverdag.