Skip to content
Simon Krohn workshop | Foto Tuala Hjarnø | FOF Københavns Omegn

Vejrtrækningen – en nøgle til velvære

Du trækker vejret cirka 17.000 gange om dagen, og hver eneste vejrtrækning påvirker, hvordan du har det. Hvis din vejrtrækning er anspændt, kan det således holde dig fanget i en tilstand af uro, og omvendt kan vejrtrækningen føre til tilstande af dyb fred og harmoni. Derfor har vejrtrækningen altid spillet en vigtig rolle i yogatraditionen. 

Simon Krohn har arbejdet med vejrtrækningen i 25 år og har netop skrevet en bog om emnet. På workshoppen deler han sine greatest hits af teknikker til at skabe indre fred og harmoni gennem vejrtrækningen. Vi skal altså ikke blot forstå vejrtrækningens potentiale, vi skal også opleve det i egen krop. 

I løbet af workshoppen skal vi afprøve forskellige måder at arbejde med vejrtrækningen i statiske yogastillinger og i flowbaserede øvelser, og vi skal lave en række klassiske vejrtrækningsteknikker. Selvom vi skal dyrke en del yoga, behøver du hverken at være smidig eller hjemmevant med yoga. Hvis du blot trækker vejret, er du velkommen. 

Information

  • Dato 14.05.2023-14.05.2023
  • Adresse Børne- og Kulturhus
    Taastrupgaardsvej 65-119
    2630 Taastrup
  • Lokale Lille Kultursal
  • Bemærkninger Program:10.00 – 12.30: Workshop del 112.30 – 13.30: Frokostpause / medbring egen frokost13.30 – 16.00: Workshop del 2Du skal medbringe en yogamåtte, et tæppe, og noget at sidde på eller lægge under knæene (en pølle / en meditationspude / en hård pude).Tøj der er behageligt at bevæge sig i.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Søndag 14.05.2023 10:00-16:00 Læringshuset Nærheden Simon Krohn
Simon Krohn | Foto Tuala Hjarnø | FOF Københavns Omegn

Simon Krohn

Simon Krohn (f. 1975) er uddannet yogalærer og bor på Nørrebro i København. Som den første i landet blev han certificeret på det højeste niveau inden for Yoga Alliance. Han er cand.mag. i filosofi med fokus på indisk filosofi og studerede blandt andet et år på Banaras Hindu University i Indien. Simon er efteruddannet i kropsterapi og har deltaget i flere sundhedsvidenskabelige forskningsprojekter både som testperson og som konsulent. Han har undervist yoga, meditation og vejrtrækning i mere end 20 år og er en landets mest efterspurgte yogalærere. Han er forfatter til den anmelderroste bog ”Nærmere noget” og sidste år udgav han bogen ”Liv og luft” på Politikens forlag.