Skip to content

Det er desværre ikke muligt at tilmelde sig et kursus fra kl. 17:00 den 28. september, da aftenskolernes bagvedliggende system gennemgår en større opdatering. Der er igen åbent for tilmeldinger fra mandag den 2. oktober kl. 05:00.

Åndedræt - nøglen til dit nervesystem

Åndedræt - nøglen til dit nervesystem

Vidste du, at vi i gennemsnittet trækker vejret ca. 20.000 gange hver dag. Det er livsnødvendigt for os at kunne trække vejret og alligevel er det noget de færreste mennesker tænker over eller giver særlig meget opmærksomhed. Ofte er åndedrættet sat på autopilot, men det kan faktisk betale sig at slukke autopiloten en gang imellem for dermed at få bedre kontakt til åndedrættet. 

I dette forløb bliver du klogere på, hvordan du kan arbejde med dit åndedræt og du får på egen krop lov til at mærke, hvordan dit åndedræt i løbet af et splitsekund har potentialet til at ændre dit sinds tilstand, så du fx, bliver mere rolig. Du får viden om hvor i din krop og hvilke muskler du bruger, når du trækker vejret. Du kommer til at arbejde både med at sanse og helt konkrete øvelser, der kan skabe en bedre kontakt til åndedrættet. Nyere forskning viser at vores tilstand i kroppen og sindet, respondere meget kraftigt på vores åndedræt og dermed har du faktisk selv nøglen til at styre og påvirke dit sindstilstand et langt stykke hen ad vejen.