Skip to content
MBSR kursus | FOF Københavns Omegn

Stilhedsdag og mindfulness

Stilhedsdag og mindfulness

Stilhedsdag - en hel søndag med mindfulness

Giv dig selv en hel søndag med ro og fordybelse.
At tilbringe en hel dag med at træne mindfulness i stilhed er en måde at skrue ned for den larm, der omgiver os i det daglige.

Alt det, der river og slider i vores opmærksomhed, som både kan komme fra mennesker omkring os, men også fra tv, nyheder, sociale medier, e-mails og internet.
I det daglige bruger vi det meste af vores energi på at handle, på at tænke, på at gøre ting. På en stilhedsdag handler det bare om at være. Du får mulighed for at mærke, hvad der sker inden i dig selv og at træne dit nærvær.

Indhold:

Alle meditationer vil blive guidet af underviser Lene Møbjerg, mens deltagerne vil være i stilhed gennem dagen. 

Der vil blandt andet indgå:
 Siddende meditation 
 Bodyscan-øvelse
 Mindful spisning
 Gående meditation
 Mindful bevægelse/blid yoga
 Kærlig-venlig meditation (metta)

Dagen starter med en intro til at være i stilhed og til mindfulness. Sidst på dagen slutter vi med at dele oplevelser, observationer og erfaringer med hinanden i gruppen.

Praktisk:
Du bedes selv medbringe yogamåtte og evt. tæppe. Som udgangspunkt foregår de siddende meditationer på stole, men du er velkommen til at medbringe din egen meditationspude. 

Frokosten foregår i stilhed og du skal selv medbringe maden. Der vil være kaffe/the og lidt frugt/nødder. 

Målgruppe:

Dagen henvender sig især til dig, der har egen meditationspraksis i forvejen eller erfaringer med at være på retræte. Har du ikke erfaring med mindfulness-meditation, så kontakt underviseren før tilmelding til en kort snak om dine forventninger til dagen.