Skip to content
Yoga på Leragergård | FOF Københavns Omegn

Yoga på Leragergård

Med en solid erfaring i at undervise og med en kæmpe passion for yoga har Camilla Fantoni indrettet nogle helt fantastiske lokaler på Leragergård i Glostrup. Alle er velkomne, unge som gamle, øvede som nybegyndere.

Hatha yoga dækker klassiske asana (stillinger) som holdes i længere tid og ofte med fokus på præcis kropsstilling. Hovedvægten er på styrke, fleksibilitet, balance, koncentration og åndedrætskontrol ved at indbygge dybere vejrtrækning, opmærksom tilstedeværelse og selvobservation.

Undervisningen indeholder: Hatha yoga, meditativ yoga, De fem tibetanere, åndedræt, afspænding, balancetræning og meditation. I undervisningen vil du desuden lære at lytte til kroppen, arbejde sammen med den og opnå balance i krop og sind. En krop i balance holder sig sund og rask.

Yoga er for alle.

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Camilla Fantoni på tlf: 3110 5070

Information

  • Dato 31.08.2022-10.05.2023
  • Adresse Leragergård
    Vældegaardsvej 30
    2600 Glostrup
  • Lokale Bevægelseslokale
  • Bemærkninger Med en solid erfaring i at undervise i Hatha yoga og med en kæmpe passion for yoga har Camilla Fantoni indrettet nogle helt fantastiske lokaler på Leragergård i Glostrup. Alle er velkomne, unge som gamle, øvede som uøvede. Hatha yoga dækker klassiske asana (stillinger) som holdes i længere tid og ofte med fokus på præcis kropsstilling. Hovedvægten er på styrke, fleksibilitet, balance, koncentration og åndedrætskontrol ved at indbygge dybere vejrtrækning, opmærksom tilstedeværelse og selvobservation. Undervisningen indeholder: Hatha yoga, meditativ yoga, De fem tibetanere, åndedræt, afspænding, balancetræning og meditation. I undervisningen vil du desuden lære at lytte til kroppen, arbejde sammen med den og opnå balance i krop og sind. En krop i balance holder sig sund og rask. Yoga er for alle - så kom og vær ‘med! Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at kontakte Camilla Fantoni på tlf: 3110 5070

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.08.2022 19:00-20:30 Leragergård Camilla Fantoni
2 Onsdag 07.09.2022 19:00-20:30 Leragergård Camilla Fantoni
3 Onsdag 14.09.2022 19:00-20:30 Leragergård Camilla Fantoni
Se alle Se færre
Camilla Fantoni | FOF Københavns Omegn

Camilla Fantoni

Camilla Fantoni er uddannet yogalærer gennem DGI, og yogaformen på hendes hold er overvejende Hatha yoga - krydret med lidt inspiration fra forskellige stilarter. Hun deltager løbende i forskellige inspirationskurser, som fx anatomi & fysiologi ifht. yoga, mindful flow yoga, sansebaseret yoga, intuitiv yoga, Astanga- og vinyasa yoga. 

Hun er iøvrigt uddannet ernæringsterapeut samt hypnoterapeut. Som underviser lægger Camilla vægt på, at yoga skal være godt og gavnligt samt fyldt med nydelse, både under og efter timen. Vi veksler mellem blid og nærmest meditativ yoga, samt nogle mere udfordrende øvelser i løbet af undervisningen. Det er altid dig som elev, der afgør, hvor meget udfordring, du er klar til - for det er i virkeligheden kun dig, der kan mærke det. Camillas personlige kendetegn og motto er: Yoga skal gøre godt og ikke ondt.