Skip to content
Yin Yoga | FOF Københavns Omegn

Yin yoga

Yin Yoga bliver mere og mere populært - og med god grund. Det er en stille yogaform, som arbejder passivt med at strække kroppens bindevæv. I modsætning til mange andre yogaformer, handler yin yoga mere om at spænde af, strække ud og opbygge fleksibilitet. Der er god tid i de forskellige yogastillinger og der arbejdes på at give slip på spændinger og give sig hen til stillingen. Stillingerne holdes i 3-5 minutter.

Effektiv yin yoga vil hjælpe dig med at give slip på din krop, dit åndedræt og dit sind. Lær at fokusere indad og arbejd med hofter, ben, bækken og den nedre del af ryggen i liggende og siddende øvelser. Har du lyst til at mærke din krop og dig selv, så er yin yoga måske netop noget for dig. 
Alle kan være med uanset niveau og yoga erfaring.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Mandag 29.08.2022 17:30-19:00 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Mette Fischer Nørbjerg
2 Mandag 05.09.2022 17:30-19:00 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Mette Fischer Nørbjerg
3 Mandag 12.09.2022 17:30-19:00 Skovvejens Skole Øst . Egebjer Mette Fischer Nørbjerg
Se alle Se færre
Mette Nørbjerg | FOF Københavns Omegn
Underviser

Mette Fischer Nørbjerg

"Yoga skal opleves. Du kan ikke læse, tale eller tænke dig til yoga - du er nødt til at dyrke yoga, for at forstå og mærke effekten af den på egen krop. Yoga handler nemlig ikke så meget om at kunne nå sine tæer, men mere om, hvad du lærer om dig selv på vejen derned".

Mette er uddannet psykoterapeut og yin yogalærer og efteruddannet i meditation og i yoga mod stress og udbrændthed. Hun underviser dels i Yin Yoga, som er de lange stræk af bindevævet, der hjælper til at modvirke dårlig holdning og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, og dels i Mindful Yoga, som er den langsomme, afstressede og beroligende yoga - fordi hun ved, hvad lige præcis dén type yoga kan gøre for et overbelastet nervesystem.