Skip to content
Hatha yoga styrk fordøjelsen | FOF Københavns Omegn

Styrk fordøjelsen og immunforsvaret

Styrk fordøjelsen og immunforsvaret

Denne yogaworkshop har særligt fokus på dit fordøjelsessystem og dit immunforsvar.

Der er flere årsager til, at det være en god idé at rette opmærksomheden mod din fordøjelse. Tilstanden i dit fordøjelsessystem er tæt forbundet til dit immunforsvar, så jo bedre din fordøjelse har det, jo bedre vilkår har dit immunforsvar. Når fordøjelsen ikke fungere som den skal, fungerer din krop og dens optagelse af næringsstoffer heller ikke optimalt. Det kan påvirke dit humør, dit energiniveau og kroppens velvære. 

Dit immunforsvar er konstant på arbejde med at holde dig rask og stærk, det kan derfor være en god idé at give det lidt ekstra opmærksomhed indimellem.

Yoga kan hjælpe med at stimulere og styrke din naturlige fordøjelse og udskillelse af affaldsstoffer, samt styrke immunforsvaret. Det sker både gennem de fysisk stillinger og når krop og sind afslappes. Workshoppen vil både bestå af yogastillinger/ásanas, vejrtrækning/pranayama og let meditation. Der vil især indgå ásanas med twist, foroverbøjninger og sidebøjninger, som er særligt gode til fordøjelsen. Derudover åbning af brystet for immunforsvaret.

Vær opmærksom på:
På grund af de ásanas vi skal lave, skal du helst ikke spise inden. Senest 2 timer før, og helst ikke for tungt.