Skip to content
Restorativ yoga | FOF Københavns Omegn

Restorativ yoga

Restorativ yoga

Dette forløb er til dig som gerne vil arbejde med en ekstrem rolig og blid yoga form. 

I denne yoga form får du mulighed for at gear helt ned i et fysisk og mentalt rum, som de færreste mennesker befinder sig i. 

Restorativ yoga er balsam for sjælen og nærmest en terapeutisk yoga form, hvor du får mulighed for at være lang tid i forskellige yoga stillinger (mellem ca. 5 - 10 min). Du er altid støttet i stillingerne, dvs. du kommer aldrig til at hænge i kroppens led. Vi praktiserer primært liggende og siddende stillinger. Dvs. der kommer ikke hårde stående stillinger eller lange serier med hund, planke osv. Vi bruger åndedrættet i alle stillingerne. 

Redskaber
Restorativ yoga er en af de mest udstyrskrævende former for yoga. Du behøver dog ikke gå ud og købe dig fattig i yoga pøller og tæpper for at kunne praktisere. Ofte kan mange tæpper, puder, måtter sagtens bruges. Nedenfor har jeg lavet en liste med det udstyr som er rart at have med. 

Måtte (gerne mere end en), tæpper gerne min. 2-4 og gerne af forskellige kvalitet (bløde, hårde), puder, øjenpude, yogabælte, yoga pølle (hvis du har), yoga klodser.