Skip to content
Bækkenbundstræning for nybagte mødre | FOF Københavns Omegn

Stærk bækkenbund - for nybagte mødre og bedstemødre

Bækkenbunden er ualmindelig fantastisk. Den skal bære kroppens vægt og holde vigtige organer – hele livet. Derfor skal den også trænes – hele livet.

Dette hold er for kvinder i alle aldre: for dig, der kommer med en baby på armen og for dig, der kommer uden. Vores fælles fokus er træning af bækkenbunden samtidig med, at der er plads og hjerterum til de allermindste såvel som de allerældste.

I dette forløb lærer du om anatomien omkring bækkenbunden, øvelser og stillinger, som skaber balance i din bækkenbund og de øvrige kernemuskler, der støtter den. Målet med forløbet er at få startet og fastholdt gode vaner for en veltrænet og afbalanceret bækkenbund.

Du er velkommen alene eller med baby, din mor, bedstemor, en veninde, en ny eller gammel mødre-gruppe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.09.2021 10:30-12:00 Vallensbæk Idrætsanlæg Maria Skovby Thingsgaard
2 Torsdag 23.09.2021 10:30-12:00 Vallensbæk Idrætsanlæg Maria Skovby Thingsgaard
3 Torsdag 30.09.2021 10:30-12:00 Vallensbæk Idrætsanlæg Maria Skovby Thingsgaard
Se alle Se færre
Maria Thingsgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Maria Skovby Thingsgaard

Maria er uddannet cand.scient. i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet og holdinstruktør fra FitnessWorld og AquAcademy. Hun har undervist i forskellige sammenhænge i 20 år og har en humoristisk og inkluderende underviserstil. Undervisningserfaringen kommer fra håndbold, hundeadfærd, foredrag, VUC-idrætshold, coretræning af triatleter og seniorer, cirkeltræning, styrke- og koordinationstræning af håndboldtalenter, løbetræning, motion i naturen, træning i koldt og varmt vand (vandaerobic, AquaGym, AquaCare, AquaYoga, babysvømning), træning i maskiner samt personlig træning.

Maria er professionel og humoristisk i sin undervisning og tilpasser træningen til holdets deltagere. Maria ser det som sin fornemmeste opgave at være motiverende uden at blive irriterende samt at skabe en god stemning på sine træningshold. Hun har en stor viden om diverse træningsformers gavnlige effekter på forskellige sygdomme og livsstadier.