Skip to content
Black Sushi kursus | FOF Københavns Omegn

Black sushi

Black Sushi begyndte som en trend i New York lige inden corona, hvor sushi med kød og sorte ris blev det store hit. Det er ikke særlig udbredt i Danmark, men har været udbredt i Japan længe. Vi vil lære, hvordan man laver sushi med kød samt hemmeligheden bag sorte sushi ris. Der vil være oksekød, kylling og kalv på menuen. 

Medbring skærebræt, en lille kniv og en kokkekniv. Husk også et viskestykke og beholder med låg til jeres sushi.

Udgift til råvarer er 200 kr. per person, hvilket afregnes direkte med underviseren på dagen.

Information

  • Dato 24.09.2022-24.09.2022
  • Adresse Vestervangskolen
    Stadionvej 81
    2600 Glostrup
  • Lokale Skolekøkken
  • Bemærkninger Medbring skærebræt, en lille kniv og en kokkekniv. Husk også et viskestykke og beholder med låg til jeres sushi.Udgift til råvarer er 200 kr. per person, hvilket afregnes direkte med underviseren på dagen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 24.09.2022 10:00-14:25
Cecilie Mikkelsen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Cecilie Mikkelsen

Cecilie Sun, blev uddannet kok i 1993 hos Over -og Underhuset. Derefter arbejdede hun i forskellige restauranter i Europa. Senere kom hun i lære hos SticksSushi hos Mutzu-San. Efter nogle år i restaurationsbranchen blev hun selvstændig, men arbejder kun i dag til private fester. Tidligere har hun undervist hos FOF med kurser i sushi og sticks.