Skip to content
Brexit og corona foredrag | FOF Københavns Omegn

EU - Brexit og Corona

Er EU kommet styrket ud af Brexit og Corona? Hvordan er samarbejdet i EU og Europaparlamentet? Kom og hør Det Konservative Folkepartis medlem af  Europaparlamentet, Pernille Weiss. Pernille vil blandt andet fortælle om EU arbejdet og hvilke udfordringer hun ser i den nærmeste fremtid, i tiden post Brexit og post-Corona.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 26.08.2021 19:00-21:00 Værestedet - Avedørelejren Pernille Weiss
Pernille Weiss | Foto Rasmus Degnbol | FOF Københavns Omegn
Foredragsholder

Pernille Weiss

Pernille er født i 1968 på en gård som den ældste i en entreprenørfamilie. Fynbo gennem rigtig mange år og nu bosiddende på Christianshavn.
Pernille har tre voksne børn og et barnebarn. Og to skilsmisser og to kæresteforhold i dagbogen for perioder, der har lært hende meget om livet – og sig selv.
Hun er uddannet sygeplejerske, cand.scient. i sundhedsvidenskab, master i innovation og ledelse (LAICS) og certificeret sexolog.
Var meget politisk aktiv i 90’erne og sad i Amtsrådet på Fyn og var på vej ind i Folketinget, da skænen gav hende en svingtur, som blandt andet gav hende 15 år på afstand af politik, hvor hun i 12 år drev egen virksomhed.
Derfor har Pernille både været medarbejder, mellemleder, chef og direktør – tillidsmand, organisationsaktiv, lokalpolitiker og emsig folketingskandidat, indtil hun blev valgt som sit partis til dato mest ukendte spidskandidat til Europa-Parlamentet.