Skip to content
Koreansk mad - workshop

Koreansk mad - workshop

Det Koreanske køkken har mange ting at byde på - nye og lækre smage, som kan sammensættes på nye måder. 

Én af de absolutte grundsten i det koreanske køkken er Kimchi, som er en fermenteret kinakål. Den skal vi prøve kræfter med. Vi skal også kigge på bulgogi som er marineret oksekød, skåret i strimler samt en japchae (vegetar udgave) som er en nuddelsalat.  

Medbring skærebræt, forklæde, kniv og bøtter til evt. rester.
Beregn ca. kr. 80,- til råvarer, som afregnes direkte med underviser på dagen.

Information

  • Dato 01.10.2022-01.10.2022
  • Adresse Parkskolen
    Parkvej 76
    2630 Taastrup
  • Bemærkninger Medbring skærebræt, foreklæde, kniv og bøtter til evt. rester. Beregn ca. kr. 80.- til råvare som afregnes direkte med underviser på dagen.

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Lørdag 01.10.2022 10:00-14:25

Janni Nielsen