Skip to content
Digital kunst | FOF Københavns Omegn

Lær digital kunst

Digital kunst kan deles op i to kategorier. Den ene handler om at bruge digitale værktøjer til at udtrykke sig på måder som tidligere har har været gjort i form af tegning, maleri, fotografi og modellering. I den anden tilgang taler vi om kunst, som er afhængig af og bruger teknologi; Det kan eksempel vis være kryptokunst, generativ kunst, internetkunst og pixelkunst. I dette kursus vil du blive introduceret til og arbejde med begge tilgange. Du vil blandt andet blive præsenteret for følgende:

● Den digitale kunsts historie og hvor den er i dag

● Introduktion til værktøjer som: ○ Smartphone ○ Tablet ○ PC/Mac ○ Software/apps

● Hvordan du promoverer din digitale kunst: ○ Sociale medier ○ Portefølje ○ Blogs og nyhedsbreve ○ Udstillinger

● Hvordan du kan tjene penge på din digitale kunst: (den her del ville jeg ikke tage med) ○ Bestillingsopgaver ○ NFT’er og kryptokunst ○ Tryk

Hver undervisningsgang vil starte med et oplæg med inspirerende eksempler, hvorefter du vil arbejde med dine egne værker. Vi slutter af med en udstilling af de producerede værker. Kurset kræver en smartphone, en tablet med en stylus og/eller en computer med internetindgang.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 28.09.2022 17:00-19:35
2 Onsdag 05.10.2022 17:00-19:35
3 Onsdag 12.10.2022 17:00-19:35
Se alle Se færre
Asmus Helms | FOF Københavns Omegn
Underviser

Asmus Helms

Asmus Helms er uddannet interaktiv designer fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Han er selvstændig kunstner, illustrator og animator. Han har udstillet i ind- og udland og udgivet to bøger og et zine, og så kan han tegne alt undtagen heste. Asmus mener, at input er lig med output. Derfor vil han i fællesskab med kursisterne skabe inspirerende rammer og basere undervisningen på masser af eksempler fra den virkelige verden. Herefter vil det praktiske komme i fokus, da kunst skabes i kontakten mellem hjerne og hænder, og man lærer bedst ved at gøre.