Skip to content
ManuVision træningshold | FOF Københavns Omegn

ManuVision - kropsterapeutisk træning

Med ManuVision arbejder vi med kroppen fra fødderne og opefter. Vi åbner op for alle leddene, løsner og styrker musklerne – du vil blive guidet på en anderledes måde end du måske er vant til. Træningen har rødder i grundtræningen fra karate, smidigheden fra yogaøvelser og der er fokus på åndedrættet. Vi får varmen, udfører dybe stræk, og begynder og afslutter med en kort meditation. Vi har stor fokus på åndedrættet, fordi det har så stor betydning for vores krops evne til at rense ud, restituere og præstere.

Det er i øvrigt gennem lungerne vi tager livet ind, så en god og sund lungekapacitet samt et dybt og roligt åndedræt, kan reducere utrolig mange symptomer på både psykiske og fysiske smerter. Du vil mærke træningens effektivitet og resultater, ved større smidighed, øget styrke og balance, og følelsen af mere frihed og velvære i kroppen. Åndedrættet vil føles mere frit, hvilket er med til at regulere dit nervesystem og derved reducere dit stressniveau.

Alle kan deltage, uanset alder og fysik; undervisningen udføres med nemlig med glæde og lidt humor, da det gerne må være sjovt at træne. 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 31.08.2022 09:30-11:00 Herlev Hallen Heidi Søndergaard Mogensen
2 Onsdag 07.09.2022 09:30-11:00 Herlev Hallen Heidi Søndergaard Mogensen
3 Onsdag 14.09.2022 09:30-11:00 Herlev Hallen Heidi Søndergaard Mogensen
Se alle Se færre
Heidi S. Mogensen | FOF Københavns Omegn
Underviser

Heidi Søndergaard Mogensen

Heidi elsker at undervise, hun er udadvendt og åben, og god til at guide dig igennem øvelserne og evt. hjælpe med alternative øvelser, som passer bedre til den enkelte deltager. Heidi tager gerne lidt humor med ind i træningen. Det må gerne være sjovt at bevæge sig.

Heidi har dyrket Hatha yoga og ManuVision bodytræning gennem de sidste 20 år. Siden hun færdiggjorde sin uddannelse som Kropsterapeut og Underviser i 2018 har hun undervist i yoga og træning både privat og via FOF. Heidi arbejder til dagligt som Kropsterapeut i Hvidovre i egen klinik.

Heidi filosofi er at styrke kroppens smidighed, balancen samt sammenhængen mellem krop, sind og følelser, hvilket giver dig øget velvære og mere energi. Du bliver både stærkere, mere udholdende, mindre stresset og din kropsbevidsthed øges. Uanset dit tidligere erfaringsniveau med yoga, vil undervisningen, styrke dit fundament i forhold til fysisk udfoldelse i alle henseender, da der også er stor fokus på åndedrættet.