Skip to content
Mave, baller og lår | FOF Københavns Omegn

Flad mave og stramme baller - for nybagte mødre og bedstemødre

Kroppen er fantastisk – og det er du også! Også selvom din hud, muskler, fedtdepoter har skiftet plads efter at være blevet strukket, strækt og tynget nedad. Sådan er livet. Det lever og træner vi med, for der er ingen grund til at se passivt på, og få dårlig ryg eller svage ben.

Dette hold er for kvinder i alle aldre - for dig, der kommer med en baby på armen og dig, der kommer uden. Vores fælles fokus er ønsket om at holde kroppe stærk og trænet vores mave, baller og lår – i et forum, hvor der er plads og hjerterum til de allermindste småfolk og de allerældste.  

I dette forløb lærer du øvelser og stillinger, som vedligeholder core- og benmusklerne. Målet er at få startet og fastholdt gode vaner i dagligdagen.

Du er velkommen alene, med baby, din mor, bedstemor, en veninde, en ny eller gammel mødre-gruppe.

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Torsdag 16.09.2021 12:15-13:45 Vallensbæk Idrætsanlæg Maria Skovby Thingsgaard
2 Torsdag 23.09.2021 12:15-13:45 Vallensbæk Idrætsanlæg Maria Skovby Thingsgaard
3 Torsdag 30.09.2021 12:15-13:45 Vallensbæk Idrætsanlæg Maria Skovby Thingsgaard
Se alle Se færre
Maria Thingsgaard | FOF Københavns Omegn
Underviser

Maria Skovby Thingsgaard

Maria er uddannet cand.scient. i idræt og sundhed fra Syddansk Universitet og holdinstruktør fra FitnessWorld og AquAcademy. Hun har undervist i forskellige sammenhænge i 20 år og har en humoristisk og inkluderende underviserstil. Undervisningserfaringen kommer fra håndbold, hundeadfærd, foredrag, VUC-idrætshold, coretræning af triatleter og seniorer, cirkeltræning, styrke- og koordinationstræning af håndboldtalenter, løbetræning, motion i naturen, træning i koldt og varmt vand (vandaerobic, AquaGym, AquaCare, AquaYoga, babysvømning), træning i maskiner samt personlig træning.

Maria er professionel og humoristisk i sin undervisning og tilpasser træningen til holdets deltagere. Maria ser det som sin fornemmeste opgave at være motiverende uden at blive irriterende samt at skabe en god stemning på sine træningshold. Hun har en stor viden om diverse træningsformers gavnlige effekter på forskellige sygdomme og livsstadier.