Skip to content
Motion for diabetikere | FOF Københavns Omegn

Motion for diabetikere

Regelmæssig fysisk aktivitet hjælper din krop til bedre kontrol af blodsukkeret. Når man er fysisk aktiv, øges muskelcellernes følsomhed over for insulin, hvilket betyder at kroppens behov for insulin falder. På dette hold forbedrer vi vores træningstilstand både fysisk og psykisk og der er plads til at udveksles erfaringer blandt ligesindede. Vi starter hver træning med grundig opvarmning, og bruger både redskaber og har gulvøvelser. Undervisningen afsluttes hver gange med med grundig udspænding og afspænding. 

 

Information

Datoer

Dato Tid Sted Navn
1 Onsdag 01.09.2021 15:30-16:15 Herlev Hallen Helle Elkjær Johannsen
2 Onsdag 08.09.2021 15:30-16:15 Herlev Hallen Helle Elkjær Johannsen
3 Onsdag 15.09.2021 15:30-16:15 Herlev Hallen Helle Elkjær Johannsen
Se alle Se færre
Helle E. Johansen | FOF Københavns Omegn

Helle Elkjær Johannsen

Helle er uddannet fysioterapeut fra 1995 og har undervist i 25 år. Hun har undervisningserfaring i dans, motionsgymnastik og diverse hensynstagende hold såsom FysioPilates, træning for folk med osteoporose, ryghold, hjertehold, gigthold, træning i maskiner, varmtvandstræning, Pilates i varmt vand, stavgang, motion i naturen, mindfuld bevægelse i naturen og balancehold.

Hun synes, at det er vigtigt, at man som kursist på holdet får en grundig træning ud fra ens behov. At man føler sig hørt og lyttet til. Træningen giver den enkelte kursist større kropsbevidsthed, så man kan handle på kroppens signaler. Derudover mener hun også, at det er vigtigt, at hun er med til at skabe en god hold-dynamik med varme og glæde.